Nieuws

ZWINC en Rabobank organiseren matchmaking event tijdens PROTO

15 mei 2024
Bondus2

Om innovatie in regio Zwolle een boost te geven organiseren Rabobank en incubator ZWINC op vrijdag 28 juni InnoMatch. Hét matchmaking event voor startups en gevestigde ondernemers.

InnoMatch heeft tot doel start-ups te ondersteunen bij hun uitdagingen door hen te koppelen aan ervaren ondernemers. Deze ondernemers kunnen hun expertise, middelen en/of netwerk beschikbaar stellen voor een volgende stap.

Tijdens InnoMatch krijgen 5 start-ups de mogelijkheid om hun vraagstuk te delen. Vervolgens kunnen ondernemers zich aandienen als ze denken dat zij de ondernemer kunnen helpen.

Startups gezocht

Op dit moment zoeken wij startups uit de gehele regio (óók die niet bij ons zijn ingeschreven) die rondlopen met een vraagstuk dat gekoppeld kan worden aan een ondernemer in de regio. Denk aan: het vinden van een eerste klant, een plek om een prototype te testen, specifieke inhoudelijke kennis of gebruik maken van een netwerk. Ben jij zo'n startup? Dien dan uiterlijk 31 mei je vraagstuk in en maak kans om te pitchen en je startup in een stroomversnelling te krijgen.

InnoMatch is onderdeel van de PROTO Innovation Day. Kijk voor meer informatie over het event op de website van PROTO.

Samenwerking Rabobank

Het is niet de eerste keer dat wij samenwerken met de Rabobank. Zo organiseren we geregeld het 'Versnellingsuurtje', waarin een bij ons aangesloten startup de kans krijgt om zijn vraagstuk te pitchen aan bankiers en het startup en scale-up team van de Rabobank, maar bijvoorbeeld ook aan een adviseur mkb, groot mkb of energietransitie. Zij hebben een groot netwerk, zitten dagelijks aan tafel met diverse bedrijven en weten wat er speelt. Het verhaal van de startup zetten ze verder uit binnen hun netwerk, waar mogelijk een interessante match is te vinden. Zo raakt een startup in een stroomversnelling. Lees meer over het Versnellingsuurtje.

Startup community Zwolle ZWINC 3 4

Blijf op de hoogte

Lees het laatste nieuws

Lees meer
Team startup Zwolle ZWINC

Sluit je aan bij ZWINC

Bij ons krijg je de tijd om van jouw idee een haalbare business te maken.

Met een werkplek, gebruik van ons machinepark, coaches tot je beschikking, een uitgebreid netwerk, gratis masterclasses én €2750,- startkapitaal.

Lees meer