Achttien en zeventien waren ze toen ze bij ZWINC terechtkwamen. We hebben het over Rik Galenkamp en Laurens van der Lustgraaf van startup Kubuni. Broekies met een paar gekke ideeën, zoals ze het zelf omschrijven. Deze ideeën gingen van een audioswitch naar een koptelefoonstandaard, tot ze uiteindelijk een high-end luidspreker hebben ontwikkeld. Inmiddels zijn ze uitgevlogen naar hun eigen pand in Zwolle, waar ze naast het werken aan audioproducten hun eigen CNC-bedrijf hebben. We blikten met hen terug en kijken naar de toekomst.

Meer over Kubuni en hun tijd bij ZWINC

Wil je meer weten over de achtergrond van Kubuni en hoe Rik en Laurens hun tijd bij ZWINC hebben ervaren? Lees het artikel.

ZWINC

ZWINC staat voor Zwolle Incubator. Wij zijn een broedplaats voor innovatie en helpen startups die wereld verder willen brengen. Hoe? Met werkplekken, coaching, een uitgebreid netwerk, kennis, gebruik van ons machinepark en ook nog eens €2750 innovatiebudget.

Profiteer ook van de kracht van onze startup community

Heb je een startup of een idee voor een startup en wil je net als Kubuni profiteren van de kracht van onze community? Sluit je ook aan bij ZWINC! Bekijk ons aanbod of vraag hieronder direct een kennismakingsgesprek aan.

Ik wil graag kennismaken

Laat in onderstaand formulier weten dat je graag een keer langskomt en we plannen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesrpek met je in.