Veel startende ondernemers maken dezelfde fouten. Ze staren zich blind op businessplannen of zijn zó verliefd op hun idee dat ze al investeren voordat ze weten of er wel vraag is naar hun product. Zowel wij als het Centre for Entrepeneurship van Windesheim zien dit dagelijks gebeuren. We helpen studenten dan ook graag om deze fouten te voorkomen!

Startupprogramma

Daarom organiseren we, samen met Cibap, Deltion, Landstede en de gemeente Zwolle, acht gratis workshops speciaal voor studenten, waarin ze leren om van hun (toekomstige) onderneming een succes te maken.

Klaarstomen om van startup een succes te maken

In acht sessies op dinsdagmiddag duiken we in diverse onderwerpen zoals persoonlijke ontwikkeling, brainstormtechnieken, het Business Model Canvas en professionele vaardigheden zoals netwerken en pitchen.

Studenten leren hoe ze hun ideeën omzetten in duurzame bedrijven en ontwikkelen essentiële zakelijke en communicatieve vaardigheden. Kortom: ze worden klaargestoomd om van hun startup een succes te maken.

Voor wie?

De workshops zijn speciaal ontworpen voor studenten van zowel HBO en MBO-opleidingen waarbij het niet uitmaakt of de student al een bedrijf heeft, rondloopt met een idee of de ambitie heeft om ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Trainers

De trainers zijn Cankut Ercan, ervaren ondernemer en docent-coach bij het Windesheim Centre for Entrepeneurship en Milou van Elburg, innovatiecoach en Lean Startup trainer. Beiden hielpen al vele studenten starten én bedrijven innoveren, waaronder Rabobank en Medrie.

De workshops zijn geheeld gratis voor studenten. Samen streven we ernaar ondernemerschap in de regio te stimuleren en de ondernemers van morgen te steunen!

Meer informatie

Meer informatie vind je op de eventpagina. Ben je student en wil je meedoen? Dan kun je je hier direct aanmelden.

Voor professionals

Deze sessies zijn ontwikkelt samen met Zwolse onderwijsinstellingen en zijn bedoeld voor studenten. Ben je geen student maar wil je wel leren hoe je van jouw onderneming een succes maakt? En valt je startup binnen de maakindustrie of IT? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod.